Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Volgens Pantera Capital CEO Dan Morehad heeft DeFi meer kansen om 100X te groeien in de komende vijf jaar dan Bitcoin.

Dan Morehead, CEO en oprichter van investeringsmaatschappij Pantera Capital, is ervan overtuigd dat DeFi de komende vijf jaar beter zal presteren dan Bitcoin.

In een recent interview met Cointelegraph wees Morehead erop dat ondanks de slechte prestaties van Pantera’s altcoin-fondsen in 2019, de situatie de laatste maanden is omgeslagen door de explosieve groei van decentrale financiële protocollen en penningen.

Eind augustus steeg het fonds voor digitale activa van Pantera tot op heden met 123%. „De wereld is wakker geworden met DeFi en het kapitaal is de ruimte in gevloeid“, zei hij.

Volgens de fondsbeheerder heeft Bitcoin Trader zich al gevestigd als digitaal goud en een effectieve opslagplaats voor vermogen. Daarom gelooft hij dat het opwaartse potentieel ervan relatief beperkt is.

„Het zou misschien naar een miljoen kunnen gaan (…) maar dat is echt het randje van de mogelijkheden want je krijgt in een getal dat 20 biljoen dollar in al het geld op aarde is slechts 100 biljoen dollar“.

Aan de andere kant, DeFi is nog in de kinderschoenen en grotendeels ondergewaardeerd gezien het potentieel om de traditionele financiële sector te verstoren – vandaar het enorme potentieel voor waardering. Hij zei:

„Het is veel waarschijnlijker dat de hele DeFi-ruimte de komende vijf jaar 100 keer zo hoog wordt als Bitcoin.“

Kijk naar het volledige interview op ons Youtube kanaal en vergeet niet je in te schrijven!

Von admin