Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Regulering har begynt å feie kryptomarkedet, og begynne med at Bitcoin-derivathandelsplattform BitMEX er målrettet av CFTC og DoJ. Disse amerikanske regjeringsorganene prøver å stoppe markedsmanipulasjon, utveksle hacks og mye mer.

Imidlertid er det en pågående Bitcoin-lommebokhack som regulatorer ikke kan gjøre noe dumt med som siden har stjålet totalt 22 millioner dollar i BTC, og antallet klatrer for hver dag som går og intetanende bruker. Her er hva hacket innebærer, hvordan du kan unngå det, og hvorfor det har vært så vellykket å stjele kryptovaluta så lenge.

ELECTRUM WALLET BAKGRUNNSINFEKTER CRYPTO-BRUKERE PÅ PROMPT TIL OPPDATERING

For måneder siden postet en GitHub-bruker i panikk en melding som advarte brukerne om en fryktelig feil som resulterte i 1400 BTC verdsatt til $ 16 millioner på den tiden.

De hadde oppdatert sin Electrum-lommebokprogramvare for å få tilgang til Bitcoin-lommeboken, for senere å finne den drenert av alle 1400 BTC.

Brukeren forklarte situasjonen og det ga bølger på Twitter for å øke bevisstheten slik at andre ikke ble offer for den samme skjebnen. Men det gjorde de.

I følge ZDNet fortsetter svindelen å gå på amok og har nå samlet opp totalt $ 22 millioner dollar i Bitcoin siden den først startet.

En uventet beskjed om å oppdatere programvaren av sikkerhetsgrunner utløser en bakdøråpning. I stedet for å pinge offisielle Electrum-servere, omdirigeres den til hackers servere, som gir tilgang til brukerens lommebok.

Omtrent ti forskjellige lommebøker er involvert i henhold til en blockchain-undersøkelse, med en samlet sum på 1980 BTC. Den største delen er relatert til den første tapte 1400 BTC som ble rapportert mye om, men har fortsatt å svindle kryptoinvestorer siden.

FELLES BITCOIN-SVINDER OG HVORDAN UNNGÅ DEM

Bitcoin-svindel og hack har alle former og størrelser. Her er noen av de vanligste.

Ransomware er et angrep på dataprogramvare som låser ned kritiske systemer og krever en kryptoaktiv i bytte for å låse opp systemet.

SIM-kortbytter finner sted når hackere spoofer SIM-kort og mobiltelefonnumre på en investors smarttelefon og bruker SMS-basert autentisering for å få tilgang til kontoer.

Twitter-giveaway-svindel ber om at en sum krypto skal sendes i bytte mot en større sum i retur. Disse svindlene er for gode til å være sanne, men folk faller regelmessig for dem på grunn av regnskapene som etterligner populære kjendiser og politikere.

Børs kan også hackes, og til og med personlige lommebøker er ikke helt trygge. Den eneste fullsikre måten å beskytte krypto eiendeler på er å lagre dem offline i en fryselager lommebok, der hackere ikke får tilgang til dem.

Hold deg trygg, og se etter disse vanlige Bitcoin-svindelene, og vær ekstra forsiktig når du oppdaterer lommebokprogramvaren.

Von admin