Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

De Bitcoin okser holdt stand fast og forsvarte nylig etablert støtte på $ 14 500 etter opptak nye årlige høyder nær $ 16.000. Denne spissen ble tilskrevet spenningen som oppstod fra det amerikanske presidentvalget i aksjemarkedet.

Det sies at investorer har henvendt seg til Bitcoin og flere andre digitale eiendeler som søker sikringsopsjoner. Gull eksploderte også til $ 1950 per unse da valget ble forsinket.

Bitcoin Uptrend

Stabilitet har kommet tilbake til bitcoinmarkedet med kryptoen som spretter støtten til $ 14.500. BTC svever for tiden rundt $ 15.000. Mange forventer at konsolidering vil ha forrang i fremtidige økter, som vist av relativ styrkeindeks (RSI).

På den lysere siden kan bitcoin utvide prisaksjonen over $ 15K, et trekk som kan tiltrekke seg flere kjøpsordrer. Dette vil øke medvinden og trekke bitcoin til nye årlige høyder.

Spesielt for nå har den nærmeste støtten dannet seg ved 50 SMA for å unngå omfattende pristap i tilfelle en korreksjon bryter støtten til $ 14 500.

IOMAP-modellen fra IntoTheBlock sier at prisaksjonen vil være ganske begrenset i løpet av den kommende uken

Når det gjelder oppsiden, vil selve overbelastningen som har dannet seg mellom $ 14 985 og $ 15 429, nøytralisere det meste av kjøpspresset. Den intense ulempestøtten eksisterer for å tåle at bitcoin ikke faller under $ 14.000-nivået.

Timediagrammet indikerer at bitcoin må stenge i dag over 100 enkle glidende gjennomsnitt for å unngå mulig sammenbrudd mot $ 14,300. Den støtten støttes av 200 SMA. På den annen side forventes det at salgspresset vil vedvare ved 50 SMA, en sannsynlig forsinkelse mot økningen til $ 16.000 .

Von admin