Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Den kommende Berlin-oppdateringen inneholder EIP-er rettet mot å redusere transaksjonskostnadene, men det gir kanskje ikke en langsiktig løsning.

Selv om Ether ( ETH ) -verdien har fortsatt å vise økende tegn på stabilitet rundt $ 1800-serien de siste to ukene, har brukere av premier altcoyns nettverk blitt møtt med økende gassavgifter, samt økende problemer med nettverksbelastning.

For å sette ting i perspektiv, siden sommeren i fjor, en tid da DeFi-bommen begynte å toppe, har Ethereums nettverksgebyrer mer enn doblet seg

Mens denne avgiftsøkningen ganske direkte relaterer seg til ETHs økende verdi, kan det ikke benektes at den også tydelig viser økende etterspørsel etter ERC-20-tokens, stablecoins, samt forskjellige desentraliserte finansbaserte tilbud generelt.

Som det fremgår av diagrammet nedenfor, har kostnadene for å legge til rette for transaksjoner på Ethereum-nettverket økt betydelig de siste månedene, med det gjennomsnittlige transaksjonsgebyret som nå en høyde på $ 39,49 den 23. februar.

Ikke bare det at den 20. mars er det gjennomsnittlige transaksjonsgebyret på $ 16, et prispunkt som er ganske høyt, spesielt for utviklere og de som ønsker å legge til rette for transaksjoner med liten verdi.

Ettersom ikke-ustabile tokens fortsetter å få vanlig trekkraft , er det grunn til at transaksjonskostnadene på Ethereum-nettverket vil fortsette å stige i nær fremtid. Inntil en levedyktig skaleringsløsning er implementert på kort sikt, vil trolig nettverksbelastning og høye transaksjonskostnader fortsette, spesielt ettersom NFT-sektoren fortsetter å trives.

Er nettverket ødelagt uten reparasjon?

Jay Hao, administrerende direktør for kryptokursutveksling OKEx, fortalte Cointelegraph at Ethereum definitivt er på et bøyningssted sammen med andre lag-en-løsninger, og la til: “De blir tvunget til å ta opp sine spørsmål om stigende avgifter og nettverksbelastning raskt – eller risikere å miste konkurrenter som kan tilby lavere avgifter og høyere gjennomstrømning. “ Han la også til:

„Ethereum har fortsatt det klart største utviklermiljøet, samt antall DApps, bygget på det, men likevel er selvtilfredshet en morder.“

Og mens Hao tror at Ethereum til slutt vil kunne takle problemene sine på et eller annet tidspunkt i fremtiden, vil kryptosamfunnet ikke lenger vente til overgangen til bevis på innsats og Eth2 har vært fullført, spesielt siden en økende antall utviklere og andre nettverksbrukere begynner å utvide virksomheten og bytte til alternative økosystemer.

For eksempel har mange plattformer foretatt integrering av forskjellige versjoner av Tether ( USDT ) og USD Coin ( USDC ) – a la Algorand, Tron – slik at stablecoin-handelsmenn kan handle raskt og til en brøkdel av kostnadene som for øyeblikket blir belastet av Ethereum-nettverket .

Von admin