Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Hakkerit hyödyntivät äskettäin paljastunutta RuneScape-hakkerointia luodakseen biljoonaa pelin sisäistä valuuttaa ja käyttäneet sitä myöhemmin Bitcoinin hankkimiseen. Hakkerit pystyivät väärinkäyttämään kaksinkertaisen kulun häiriöitä ja tekemään biljoonoja peliin.

Myöhemmin RuneScape-yhteisön jäsenet pyytävät pelien julkaisijoita vaihtamaan Bitcoin-palvelun tällaisten haavoittuvuuksien välttämiseksi. Hakkeri on ostanut esiin yksinkertaisia, mutta tehokkaita hakkereita, kuten kaksinkertaisen kulutuksen, jotka voivat altistaa koko peliyhteisön uusille riskeille.

RuneScape-hakkerointi vaikuttaa useisiin versioihin

SirPugger paljasti RuneScape-hakkeroinnin YouTube-videossa . Hän selittää koko toimintamenetelmän täydellisinä aikajanatiedoin. Koko saaga alkoi vuonna 2019, kun räjäyttelijät tarttuivat Old School RuneScape -ekosysteemiin upottamalla sen monilla uusilla tileillä. Temppu toimi heidän edukseen, ja RuneScape-palvelimet palautettiin takaisin edelliseen kirjautumispisteeseen tilin ylikuormituksen estämiseksi.

Hyökkääjät hyödynsivät sitten palvelimen palautusta ja vaihtoivat kultaa kahdelta eri tililtä. Kaupankäynnin jälkeen hyökkääjä kirjautui ulos tililtä, ​​jolla kultaa hyvitettiin. Siksi palvelimen palauttaminen aiheutti samojen kultavarastojen näkymisen molemmilla tileillä, aiheuttaen kaksinkertaisen kulutustilanteen. Hän kuvaa edelleen, kuinka hyväksikäyttö jatkui monien päivien ajan, ja hyökkääjät keräsivät biljoonaa pelin sisäistä valuuttaa tämän RuneScape-hakkeroinnin kautta.

Jagex korjasti Old School RuneScape -version nopeasti. Uusi RuneScape 3 oli kuitenkin edelleen haavoittuvainen, ja hyökkääjät jatkoivat hyväksikäyttöään viime aikoihin asti.

RuneScape-hakkeri kehottaa käyttäjiä siirtymään Bitcoiniin

SirPugger kertoi, että biljoonien pelien sisäinen valuutta muunnettuna on noin 250 000 dollaria. Rikoksentekijät jatkoivat sitten valuutan muuntamista bitcoineiksi erilaisten keinojen, kuten vaihtojen ja BTC-pankkiautomaattien, kautta.

Nyt yhteisön jäsenet ehdottavat, että Jagex siirtyy BTC: hen, jotta tällainen RuneScape-hakkeri ei toistu tulevaisuudessa. Myös muita salaustekijöitä ehdotetaan vaihtoehtona haavoittuvalle pelin sisäiselle valuutalle. Blockchain-tekniikka voi olla hyödyllinen estämään tällaisia ​​kaksinkertaisen kulumisen hyökkäyksiä.

Von admin